Ingen match på søgning


Butiksoversigt i VestsjællandsCentret

VestsjællandsCentret er et shoppingcenter midt i Slagelse. Vi åbnede i 1969 og er et af de første shoppingcentre i Danmark. 

Vi er et shoppingcenter i Slagelse, der har en topmoderne indretning, der gør at VestsjællandsCentret fremstår attraktivt og levende for vores kunder. Tilbage i 2015 gennemgik centret en stor modernisering både ind- og udvendigt, og er nu i dag et moderne shoppingcenter i Slagelse.

I VestsjællandsCentret præsenteres du for et stort udvalg af butikker i Slagelse. Vores placering gør, at vores butikker beliggende i centrum er lette at komme til. Vil du læse mere om de enkelte butikker, kan du se her se vores butiksudvalg. Måske du finder den butik i Slagelse, du søger!

Læs også: Hvorfor er VestsjællandsCentret det bedste shoppingcenter.

Butikker i Slagelse

Vi har her lavet en simpel butiksoversigt, så du nemt kan se, hvilke butikker i Slagelse, der er at finde i VestsjællandsCentret på henholdsvis stueetagen og første etage.

Der er et stort udvalg af butikker i Slagelse, heriblandt mange placeret i VestsjællandsCentret. Med mere en 50 specialbutikker har vi lidt af hvert til alle hvad end du er til tøj, sko, beauty, elektronik eller bare til en oplevelse. Er du til en hyggedag med familien, er VestsjællandsCentret også det rette sted. Vi har nemlig både et legerum for børn til fri afbenyttelse og en babylounge, når det er tid til en pause for de helt små.

Står du i centret og har brug for vejvisning? Så tag et kig på vores 5 wayfindere i centret. Her får du vist hvor du befinder dig i centret og du kan endda få vist vej til lige netop den butik, du søger. Vores wayfindere med butiksoversigten finder du ved vores indgange og på Atriumtorvet.

Ingen shopping uden mad! Tag en velfortjent pause fra din shopping på en af vores caféer og spisesteder i centret. Der er lidt af hvert hvad end du er til  salater, sandwich, pastaretter eller bare en lækker fransk hotdog fra Kvicklys bager.

Er du interesseret i butikkernes tilbud og nyheder, så følg med på vores Facebookside. Her opdaterer vi dagligt med masser af inspiration fra alle vores butikker i centret. Du kan også holde dig opdateret på vores VSCS app, hvor du har tilbuddene lige ved hånden.

Vi ses i VestsjællandsCentret, hvor nye oplevelser venter.