Vi gør dagligt vores bedste for at skabe de bedste rammer for dit besøg i VestsjællandsCentret.

Uanset om du har behov for gode puslefaciliteter, et ammerum, et handicaptoilet, opladning af elbil, afhentning af pakker og meget mere, så har vi sørget for dig.

Se en liste over alle vores faciliteter her nedenfor.

Faciliteter

Aktiviteter

Intet er overladt til tilfældighederne, når der skrues op for unikke events og alt det bedste indenfor oplevelse og underholdning, og med det nye store multiområde midt i centret, er mulighederne uendelige. Se vores planlagte aktiviteter her.

Butikker

Med mere end 50 stærke butikskoncepter, og flere kommende, er der noget for enhver smag, hvad enten du leder efter sko, modetøj, elektronik, skønhedsprodukter, boligindretning, eller bare den gode oplevelse. Du kan derfor få en god oplevelse mens du er ude og shoppe! Se alle vores butikker her.

Babylounge

Babylounge er på første sal bagved Glitter. Her er der plads og ro til at amme eller skifte den lille. Babyloungen er  indrettet med mikroovn og et legebord, hvis der er større søskende med på shopping.

Cykelstativer

I VestsjællandsCentret har vi mange besøgende, der kommer på cykel. Derfor har vi etableret cykelstativer ved centrets indgange. 

Elevator

Du finder to elevatore i VSCS. Den ene elevator finder du på tag-parkeringen, som kører ned til toiletterne over for Vila. Der er også elevator centralt i VSCS fra stue-butiksplan og denne er bag rulletrappen og ved siden af D'let på 1. butiksplan. Denne elevator er ikke forbundet med tagparkering men kører kun inde i Frederiksberg Centret.

Glemte sager

Bortkomne tasker, punge, handsker og lignende indleveres til kundeservice i Kvickly. Ikke afhentede sager afleveres efter ca 1 måned til politiet.

Handicapfaciliteter

VestsjællandsCentret har sørget for gode forhold for kørestolsbrugere og gangbesværede. Der er handicapparkering ved alle indgange og brede indgangsdøre uden trin.

Det er let at komme rundt i centeret via ramper eller elevatorer. Handicaptoiletterne findes ved The Body Shop i stueetagen.

Hjertestarter

Du finder to hjertestarter i VestsjællandsCentret. 

Den ene hjertestarter findes ved rulletrappen på Atriumtorvet. Den anden hjertestarter findes i Kok Amok.

 
Vagten er uddannet i brug af hjertestarteren.

Hunde

Hunde må ikke medbringes VestsjællandsCentret.

Hæveautomat

Hæveautomaten i VestsjællandsCentret er Danske Bank og findes i Kvicklys forområde ved flaskeautomaterne.

Kundevogne

Kundevogne er placeret i kundevognsskurerne på parkeringspladsen ved Kvickly.
Der skal anvendes kr. 10 eller kr. 20 i vognene.

Legerum

Tag en pause fra shoppingen i vores legerum, hvor børn kan udholde sig frit og afprøve deres kreative evner. Legerummet er for de yngste med adgang på eget ansvar. Der er siddepladser til rådighed for forældrene.

Som et shoppingcenter i Slagelse har vi plads til alle. Vi har en stærk platform, der matcher vores kunder. Derfor har vi et legerum og en babylounge, så børnefamilier kan tage en pause fra shoppingen i Slagelse med leg.

Opbevaringsskabe

I VestsjællandsCentret findes der ikke skabe til opbevaring af f.eks. overtøj og tasker/kufferter imens du shopper. Benyt venligst en kundevogn.

Oplad din elbil hos os

VestsjællandsCentret har 2 ladepladser til el-biler. De er placeret ved Østerbro indgangen til VestsjællandsCentret i stueplan. Vi tilbyder ladning som en service til vores kunder, mens de shopper – dette sammen med øvrige tiltag som fx  solceller på vores tage, er med til at give os en grøn profil.

Pakkeshops

I VestsjællandsCentret, er der mulighed for både at hente og sende pakker. 

Postbutik

Ved postbutikken er det muligt, at sende og afhente breve og pakker. Postbutikken ligger ved Kvickly.

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 12:00-17:00

Man kan altid aflevere breve og pakker, der ikke kræver håndtering af personalet i hele Kvicklys åbningstid.
Man kan ligeledes afhente pakker og breve. Man skal blot henvende sig i Kvicklys kiosk.

Instabox og Budbee
Du finder Instabox og Budbee boksene mellem Only og Pilgrim i stueetagen.

Pantautomat

Du finder en pantautomat ved indgangen i Kvickly. 

Se Kvicklys åbningstider under butikker. 

Parkering

Vi har over 900 gratis parkeringspladser.
De fleste af dem er 3-timers parkering
Ved Østerbro på den anden side af rundkørslen kan man dog holde i 24 timer.

Sikkerhed og tryghed

De uniformerede vagter fra G4S går omkring i centeret og sørger for ro, orden og sikkerhed for alle vores kunder. Du er mere end velkommen til at henvende dig til dem, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Vagterne er altid parat til at give en hjælpende hånd eller assistere dig, hvis du får et ildebefindende eller kommer ud for et uheld. Alle vagter er uddannede i førstehjælp og har erfaring med at klare små uheld og lette ildebefindende. Er det mere alvorligt, skaffer vi lynhurtigt den nødvendige hjælp.

Toiletter

I stueetagen er der  kundetoiletter i kælderen ved Kop og Kande samt The Body Shop. Her finder du også handicaptoilettet. På 1. sal er der toiletter bag ved Glitter.


Gode tilbud i centret

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Bliv Plus Kunde