BEDSTE SHOPPING CENTER

VestsjællandsCentret er i vores øjne det bedste shopping center i Danmark. Det er ikke det største shopping center og det ligger langt fra Københavns centrum – men det er heller ikke hvad vi mener udgør det bedste shopping center.

Med ombygningen af VestsjællandsCentret i 2015 gjorde vi en kæmpe indsats for at modernisere centret, men samtidig beholde den autentiske følelse man forbinder med at være i en af Danmarks ældste handelsbyer, nemlig Slagelse. Denne ombygning blev således opskriften på Danmarks bedste shopping center. Se vores udvalg af butikker i Slagelse.

Hvorfor er Vestsjællandscentret det bedste shopping center?

VestsjællandsCentret er fyldt med spændende muligheder indenfor en lang række forskellige områder. For at kunne være det bedste shopping center er det vigtigste at alle føler sig velkomne og at tiden flyver afsted, når man besøger det bedste shopping center.

Det er på denne baggrund at vi med ombygningen sørgede for selvfølgelig at udvide udbuddet af forskellige butikskoncepter. Det hører med til det bedste shopping center, at der er et kæmpe udvalg af shopping muligheder indenfor tøj, mode, elektronik, hårde hvidevarer, service og meget mere. Dette er tilfældet i VestsjællandsCentret.

Derudover skal der også være noget til de yngste, således at hele familien kan besøge det bedste shopping center. Derfor er der i VestsjællandsCentret etableret et stort legeområde, hvor de yngste kan udfolde sig. Vi mener at disse tiltag samt mange flere var med til at gøre Vestsjællandscentret til det bedste shopping center overhovedet.

Det bedste shopping center er det unikke shopping center

VestsjællandsCentret er som nævnt ikke det største i Danmark, så det er nogle andre faktorer der er med til at gøre centret til det bedste shopping center i Danmark alligevel. Det handler om at skille sig ud, og det gør VestsjællandsCentret i den grad. Den autentiske købmandsstemning der eksisterer i en så smuk og gammel handelsby som Slagelse er ganske unik, og det er blandt andet her VestsjællandsCentret kan adskille sig fra andre centre og således indtage pladsen som det bedste shopping center i Danmark.

Vi har med vores jævnlige afholdelse af forskellige markeder og integrerede stadeplads midt på torvet i centret fanget essensen af denne handelsstemning. Derudover har vi et multiområde midt i centret, hvor vi konstant sørger for at finde på spændende aktiviteter som centrets besøgende kan deltage i.

VestsjællandsCentret er altså både spændende, underholdende, autentisk, unikt og meget mere – kort sagt er det Danmarks bedste shopping center.

Kontakt os for at høre mere om det bedste shopping center

Du kan altid kontakte os for at høre mere om det bedste shopping center i Danmark og de mange muligheder vi kan tilbyde på tlf. 22 17 40 76 eller e-mail vsc.info@dsc.dk