Ofte stillede spørgsmål

Jeg har en rabatkupon

Du kan finde forskellige rabatkuponer til VestsjællandsCentret. Vi har både kuponer i samarbejde med Panorama Slagelse, MovieHouse i Ringsted. Du kan være heldig at finde kuponer i avisen, i vores app eller en af vores automater også.

Vi har et samarbejde med Panorama Slagelse og MovieHouse Ringsted, hvor der på bagsiden af hver 3. biobillet vil være 50 kr. i rabat på køb for over 300 kr. i hvilken som helst butik i centret. Disse kuponer vil være gyldige i 3 uger efter udstedelse.

Kun én værdikupon pr. handel og gælder ikke tilbud, i forvejen nedsatte varer, gavekort,  medicin og tobak.

Food to go

Uanset om du skal holde en stor familiefrokst eller har en tralv hverdag, så kan du finde food to go i VestsjællandsCentret. 

Mad ud af huset fra Kok Amok betyder festmad til både små og store arrangementer, mærkedage samt højtider.

Vi har gjort det nemt for dig at vælge den menu, der passer din begivenhed bedst – uanset om det gælder skøn mad til din fødselsdag, jeres kommende bryllupsmenu eller bare en hyggelig sammenkomst med familie og venner.

Click & Collect

Rigtig mange af vores butikker har en Click & Collect-service, som betyder, at du kan bestille dine varer online og hente dem gratis i butikkerne.

Disse butikker tilbyder Click & Collect: Plaza Ure og Smykker, Sophie B, Bog & Idé, Hunkemöller, Matas, ONLY, qUINT, Skoringen, Telenor, Tøjeksperten, Wunderwear og Zizzi. 

Send dit tøj til rens

Vidste du, at Tøjeksperten har en renseri-service? Aflever dit tøj, duge, sengetøj, møbelbetræk og andet tekstil hos Tøjeksperten, og få både vasket, renset og strøget dit tøj af Byens Rens. Rensning af tøj hos Byens Rens sker altid i hånden, og der gøres derfor aldrig brug af industrimaskiner. Vi ønsker nemlig at give både dig og dit tøj den bedste oplevelse, og derfor håndterer vores medarbejdere materialerne skånsomt og blidt, så du altid får tøjet tilbage i den bedste stand.

Gratis løbeanalyse

Er du i tvivl om, hvilken løbesko der passer i størrelse og løbestil, så kan du gratis få lavet en løbeanalyse hos Intersport. Analysen fortæller, hvordan du afvikler dit afsæt, når du løber, og hvordan du ruller på foden. Så er du sikker på at få den helt rigtige løbesko.

Lokale magasiner

Du kan altid hente Slagelse Magasinet i informationsstanderne ved indgangene. 

Returregler

I VestsjællandsCentret yder alle butikker min. 14 dages fuld returret mod forevisning af kassebon, så længe varen er ubrugt og i original emballage.
Fortrydelsesretten gælder ikke fødevarer, udsalgsvarer eller varer, der er bestilt hjem til en specifik kunde – f.eks. en bestemt størrelse eller farve.

Rygning

VestsjællandsCentret er røgfrit