Bolig & livsstil

Boligindretning, interiør og brugskunst i hjertet af Vestsjælland 

Går du op i boligindretning, og leder du efter brugskunst og boliginteriør? Så besøg VestsjællandsCentret, hvor vi har flere butikker med boligindretning med alt fra køkkenudstyr i topkvalitet og fedt design til interiør og livsstil: Kop og Kande samt Normal og Kvickly, ligger alle samlet under samme tag, så det er nemt for dig at shoppe boligindretning.

Fra luksus sengetøj til håndklæder

VestsjællandsCentrets boligindretningsbutikker har et stort udvalg af bolig, interiør og brugskunst fra populære skandinaviske mærker som HAY, Kähler, Royal Copenhagen og mange flere. Vi har desuden en Kvickly, hvor du kan finde sæsonens brugskunst til budget, der sælger lækre produkter til badeværelset, så du kan skabe et baderum med harmoni og balance.

I livsstils- og boligindretningsbutikken Kop og Kande finder du alt til en trendy boligindretning i soveværelset. Selvom du bruger det meste af tiden på at sove i dette rum, er boligindretningen stadig vigtig. Skru op for hyggen med brugskunst som fine vaser, lysestager og æsker til småting og vær sikker på en god søvn med lækkert luksus-sengetøj og lagner i lækker blød kvalitet og fint design.

Boligindretning i badeværelset

Badeværelset bliver ofte glemt, når det kommer til boligindretning. Men dette rum kan nemt gøres spændende med det rigtige boliginteriør og brugskunst. I Kop og Kande kan du for eksempel finde mange forskellige items inden for livsstil, brugskunst og boligindretning. Vi har blandt andet badeforhæng med fede mønstre, bløde håndklæder i bedste kvalitet eller lækre livsstilsprodukter. Vi har også sæber i flotte flasker og duftlys, som både pynter og giver en dejlig duft og følelse af luksus livsstil til dit badeværelse.

Køkkenudstyr i alle afskygninger

Leder du efter køkkenudstyr som køkkenredskaber og køkkenmaskiner? Så besøg Kop og Kande, der har alt fra stavblendere, toastmaskiner og juicemaskiner til vaffeljern, grilludstyr, kaffemaskiner og røremaskiner, så bagningen bliver en leg. I dagligvarebutikken Kvickly finder du masser af items til både boligindretning og ting til køkkenet såsom fine tallerkener, krus, glas og mange forskellige køkkenredskaber.

Boligindretning og livsstil på budget

Du behøver ikke bruge en formue på brugskunst og boliginteriør for at opgradere din boligindretning. I Normal og Kvicklys boligafdeling kan du finde masser af lækre livsstilsprodukter, brugskunst og de nyeste boligtrends uden at gøre skade på pengepungen. Her finder du alt fra stearinlys og pynt til spejle og opbevaringskurve. I Normal har vi masser af fine smånips samt lækre produkter til kroppen og specialvarer inden for mad.