16. oktober

10:00 - 16:00

Bag Espresso House

Tilmelding

https://bornecasting.dk/

Føj til kalender

Er du den nye børnemodel, eller nye filmstjerne?

”Krøller eller ej, vi elsker vores børn” – hos Cast Agency Denmark er vi vilde med børn – uanset om de har flotte krøller, skønne stritører, store brune øjne, krudt i rumpetten, charmerende mellemrum mellem fortænderne eller et dejligt smil! Lige nu søger vi alle slags børn i alderen 3-14 år, som synes, det kunne være sjovt at få mulighed for at medvirke i model-, film- eller TV-opgaver for fx Fætter BR, LEGO eller Hummel. Så har du en skøn, skæv, sjov, charmerende søn eller datter, så tag ham eller hende i hånden og kom forbi til børnecastingen den 16. oktober kl. 10:00 i VestsjællandsCentret.

Har du en ven, veninde, søster eller bror og hvor I også synes det kunne være skægt at få taget billeder sammen? Så bare kom an og tilmeld castingen i dag.

Sådan gør du Gå ind på Børnecasting.dk. Vælg Slagelse og hvornår på dagen, du gerne vil deltage. Når du har tilmeldt modtager du en SMS med dit castingid, som du skal medbringe til castingen. Når du møder op, bliver du mødt af et imødekommende børnecastingteam og hvor du her bliver castet og får taget forskellige professionelle billeder. Cast Agency Denmark kigger efterfølgende billederne igennem og på baggrund af disse, udvælger bureauet de børn, som vil blive optaget i bureauet til eventuelle fremtidige jobs.

Der er begrænset antal pladser!
Læs mere om castingen på Børnecasting.dk.