HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser for køb af gavekort og kundekort:

Du bedes venligst læse Handelsbetingelserne igennem, før du foretager dit køb, da Handelsbetingelserne er gældende for det elektroniske gavekortbevis samt kundekortet.

Gavekort
Gavekortbeviset er et elektronisk gavekort, som du kan bruge i stedet for kontanter. Du anvender gavekortet, som en slags hævekort, dvs. at det er muligt at handle i flere forskellige butikker med det samme kort. Gavekortet har samme anvendelse som kontanter, men har også samme risiko for dig.

Gavekortet kan alene anvendes til betaling hos de butikker, der er tilsluttet VSCS’s ordning.

Minimumsbeløbet på et gavekortbevis er kr. 100,- og maksimumbeløbet er kr. 3.000,-

Kvittering

Når du har gennemført betalingen, modtager du straks en kvittering pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mail adresse, så din kvittering når rigtig frem.

Du er bundet af betalingen, når du klikker på ”Udfør betaling”, og der står ”Betalingen er godkendt” på din skærm.

Du kan til enhver tid printe Handelsbetingelserne ud, som danner grundlag for den aftale, du har indgået i forbindelse med køb af gavekortet.

Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til, at kontakte VestsjællandsCentret, som derefter vil hjælpe dig.

Betaling

Du kan foretage betaling med Dankort og Visa kort.

Sparxpres håndterer alle betalinger og al kortdata og lever op til internationale sikkerhedsstandarder (den såkaldte Payment Card Industri Data Security Standard, forkortet PCI DSS). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).

Beløbet trækkes på din konto, når betalingen er gennemført.

Priser og moms

Alle viste priser er i danske kroner og inkl. moms.

Gyldighedsperiode

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

Få pengene tilbage

Forbrugere kan få pengene på elektroniske gavekort udbetalt op til et år efter, gavekortet er udløbet. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter, men pengene kan overføres til din konto. Reg og konto nr. bedes derfor oplyses pr. e-mail til vsc.info@dsc.dk. Hertil er der et gebyr på 25 kr.

Reklamation

I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationsretten gælder fra den dag du modtager gavekortbeviset på mail eller SMS.

Fejllevering eller defekt forsendelse: Skulle du mod forventning modtage et forkert eller defekt gavekortbevis, bedes du orientere os pr. e-mail hurtigst muligt om hvori fejlen/defekten består.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret/returret fra den dag du modtager gavekortetbeviset. Fortryder du dit køb, skal du for egen regning sende gavekortet tilbage til følgende adresse: VestsjællandsCentret, VestsjællandsCentret 10, 4200, Slagelse, senest den 14. dag efter modtagelsen.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du inden for 30 dage få den fulde købesum tilbage efter vi har modtaget din forsendelse retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto. Reg. og konto nr. bedes derfor oplyst i forsendelsen.

Persondatapolitik

Den gældende persondatapolitik kan til enhver tid findes på Sparexpress’ hjemmeside og VestsjællandsCentret.

Aktivering af gavekortbeviset

Gavekortbeviset er aktivt og klar til brug ved ombytning til gavekort.

Anvendelse af gavekortet

Dit gavekort er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at anvende kontanter i de tilknyttede butikker.

Gavekortet anvendes med pinkode og kan dermed anvendes på samme måde som et almindeligt betalingskort. Gavekortet er således et ikke personligt ihændehaverbevis.

Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet.

Du accepterer derfor, at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Der samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det.

Hvem står bag kortet

Elektroniske gavekort via VestsjællandsCentret administreres af SPARXPRES, som er en afdeling af Spar Nord Bank A/S.

Lovvalg og værneting

Ethvert køb af gavekort er underlagt dansk ret. Enhver tvist om gavekortet, der involverer udbyderen skal indbringes ved en byret i Danmark med mindre præceptiv lovgivning bestemmer andet.

Ikrafttræden

Disse Handelsbetingelser gælder fra og med den 29.01.2019